İçeriğe geç

Forum Kac Kisilik

Forum İstanbul kaç kişilik?

Forum İstanbul ise genel sıralamada 30. sırada yer alıyor.

Forum ne kadar büyük?

1.Forum İstanbul: Bayrampaşa’da bulunan Forum İstanbul AVM, 176.380 metrekarelik alan üzerine kurulmuş olup 2009 yılından bu yana faaliyet göstermektedir.

Forumda kaç konuşmacı var?

Forumlar çok fazla hazırlık gerektirmeyen toplantılardır. Forumun ortalama süresi yarım saat ile bir buçuk saat arasındadır. Forumda konuşmacıların kesin sayısı yoktur. Konuyla ilgilenen veya konu hakkında yeterli bilgiye sahip olan herkes forumda konuşmak için başvuruda bulunabilir.

Mersin Forum’un sahibi kim?

Forum Gaziantep, Almanya’da yaşayan işadamı Mehmet Evlek’e, Forum Bornova ise Commerz Real Investment’a satıldı. Forum Kayseri ve Forum Mersin, Hamburg merkezli Union Investment’a devredilirken, Forum Diyarbakır’daki hisselerin yüzde 50’si proje ortağı Altındağ’a devredildi.

Forum kaç kişilik?

21 Aralık 2011 tarihinde yaklaşık 150.000 ziyaretçinin katıldığı görkemli bir törenle kapılarını açan Forum Kayseri Alışveriş Merkezi, 153.000 metrekare inşaat alanına, 67.000 metrekare kiralanabilir alana ve 2. kata sahip.

Forumda kaç kişi var?

Forum, toplumu ilgilendiren bir konu üzerinde, bir başkan eşliğinde, üç veya altı kişinin katıldığı tartışmadır.

Türkiye’nin en büyük AVM neresi?

Şu anda dünyanın alan bakımından en büyük alışveriş merkezi, Dubai’deki (Birleşik Arap Emirlikleri) Burj Khalifa gökdeleninin yanında bulunan Dubai Mall’dur. Türkiye, İstanbul’daki Forum İstanbul Mall, Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezidir.

Forum İstanbul’un sahibi kim?

Hollandalı alışveriş merkezi yatırım ve geliştirme şirketi Multi Corporation’a ait Forum markalı alışveriş merkezleri, 2013 yılında 900 milyon avro borç karşılığında ABD merkezli Blackstone’a satılmıştı.

Dünyanın en büyük AVM’si hangisi?

Dubai Mall, dünyanın en büyük alışveriş, eğlence ve dinlence merkezi olup dünyanın en yüksek binası olan Burj Khalifa’nın yanında yer almaktadır.

Forumda dinleyici var mı?

Forum, hem dinleyicilerin hem de konuşmacıların, insanları en çok ilgilendiren bir konu hakkında tartışmaya aktif olarak katıldığı tartışma türlerinden biridir. Forumda bir başkan bulunur. Forum başlamadan önce başkan, forumun nasıl ilerleyeceğini açıklar. Konuşmacılara konuşma hakkı verir.

Panel kaç kişi ile yapılır?

En az üç ve en fazla altı panelist (anlatıcı) olacak. Bilgiye dayalı bir yaklaşım olacak. Panelin sonunda izleyicilerin soru sorabileceği bir forum olacak.

Forum tartışma gerektirir mi?

FORUM TEKNİĞİ Forumda konuşmacılar arasında tartışma olmaz ve konuşmacılar birbirlerine soru sormazlar.

Mersin Forum’da kaç mağaza var?

71.

Forum grubu kimin?

Forum Trabzon, 2022 yılında Multi’den Artaş Holding tarafından 53 milyon avroya satın alındı.

Mersin Forum AVM kaç m2?

Forum Mersin Projesi 180.

Forum İstanbul’un sahibi kim?

Hollandalı alışveriş merkezi yatırım ve geliştirme şirketi Multi Corporation’a ait Forum markalı alışveriş merkezleri, 2013 yılında 900 milyon avro borç karşılığında ABD merkezli Blackstone’a satılmıştı.

Forum İstanbul büyük mü?

495.000 metrekare inşaat alanı ve 175.000 metrekare kiralanabilir alanıyla Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezidir.

Forum İstanbul neden kapanıyor?

Forum İstanbul ve Marmara Forum’un da aralarında bulunduğu 9 alışveriş merkezi (AVM) için konkordato talebinde bulunuldu. Bunun sonucunda bu alışveriş merkezlerine 26 Aralık 2023’ten itibaren geçici uzatma verildi. Alışveriş merkezlerinin 600 milyon avro banka borcu olduğu ortaya çıktı.

Forum AVM kimin?

Yeni alışveriş merkezleri satın almayı planlayan şirket, güneş enerjisi santralleri ve yenilemelere de 350 milyon avro yatırım yapacak. Üçüncü kez el değiştiren Forum Alışveriş Merkezleri’nin yeni sahibi, Almanya’da yaşayan Türk işadamı Mehmet Gezer ve ortakları, Türk alışveriş merkezi pazarına yatırım yapmaya devam edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir